Hirdetés

Battlefield 2 - Elérhető az 1.50-es megapatch

|

A Battlefield 2 nem mai csirke ugyan, de aktív rajongói bizonyára nem bánják, hogy még mindig foglalkoznak kedvencük támogatásával.

Hirdetés

Igaz, hogy már négyéves is elmúlt a Battlefield 2, ám csupán ezért randának nevezni, vagy épp játszhatatlannak óriási hiba lenne. Véleményem szerint külleme egész jól viselte az éveket, nem szükséges rejtegetnie textúráit, ahogyan a játékmenettel sincs gond.



A Battlefield 2 tipikusan az a játék, amivel egyedül nem nagyon érdemes bohóckodni, talán csak azért, hogy valamennyire megtanuljuk a fegyverek, járművek kezelését. Az igazi megmérettetés a modern harcászati eszközöket felvonultató többszereplős csatamezőn vár reánk. A játék egyébiránt már barátságos áron beszerezhető, így ideális lehet azoknak, akik türelmetlenül várják a Battlefield 1943 PC-s változatának jövőre halasztott megjelenését.



Lássuk azonban, mi mindent tartogat számunkra a minap megjelent 1.50-es javítás! Kigyomlálásra került egy raklapnyi élősködő, némely fegyver és jármű hatékonyságán is módosítottak. A változtatások teljes listája csak egy kattintásra van tőletek.
Mindenképpen érdemes viszont kiemelnem, hogy javítottak a játék és a Windows Vista viszonyán, most már 2GB ramnál több memóriát is képes kezelni a progtam, ezen felül két új térképpel (Highway Tampa, Operation Blue Pearl) bővül a kínálat, valamint a frissítéssel együtt ingyen megkapjuk a Euro Force és az Armored Fury booster pakkok tartalmát is. Letöltési linkekkel szép számban szolgál a hivatalos oldal, s még arra is felhívják figyelmünket, hogy a frissítés előtt elengedhetetlen az 1.41-es patch feltelepítése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)