Hirdetés

Így nézne ki a Battlefield 2 az Unreal Engine 4-ben

|

Hamarosan megjelenik a sorozat legújabb része, viszont sok rajongó még mindig a korábbi epizódokra esküszik.

Hirdetés

Jövő hónapban érkezik a Battlefield V, amellyel a sorozat visszakanyarodik a második világháborúhoz, vagyis ahhoz a korszakhoz, ahol a pályafutását kezdte a széria. Sok rajongó még mindig úgy gondolja, hogy a modern háborús epizódok során volt igazán csúcson a játék.

Hirdetés

A YouTube egyik felhasználója is valószínűleg ezen érzés által vezérelve készítette el a Battlefield 2 egyik legismertebb pályáját, a Karkandot az Unreal Engine 4 segítségével. A remake természetesen minden textúrát nagyobb felbontásúra cserél és a megvilágítás is modernebb érzést kelt, úgyhogy elég jó képet ad arról, hogy milyen lenne a játék modernebb köntösben.

Viszont ez a map nem kifejezetten egy remake-hez készült, hanem a Squadhoz, ami szintén egy online multiplayer FPS - ha szeretitek a játékot, akkor a Steam Workshopon keresztül le is tudjátok tölteni hozzá ezt az alkotást.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)