Hirdetés

Szavazz: Szerinted milyen korban játszódhat a következő Battlefield?

|

A múltba megyünk, vagy a jövőbe? Esetleg csak pár évtizedet lépünk előre a második világháborúig?

Hirdetés

Soha nem lehettünk semmiben olyan biztosak, mint abban, hogy 2018 őszén (várhatóan októberben) megjelenik az új Battlefield játék. Azt viszont már nehezebb megtippelni, milyen témát dolgoz majd fel.

Hirdetés

Az első világháborúhoz való visszatérés nagyon bejött, a Battlefield 1 sikert aratott, de nem lehet a végtelenségig ennél maradni. Mivel a Battlefield játékok alapeleme a járműves és lőfegyveres, gyalogos harc vegyítése, ezért korlátozott, a DICE mennyire nyúlhat messzire a múltba. Ha a Battlefield 2142-ben látott jövőt vennék elő újra, annak valószínűleg örülnének páran, de a közeljövő hadviselésének témáját a Call of Duty kinyírta, úgyhogy talán nem most van a legjobb alkalom visszakanyarodni ehhez. A modern hadviselés kézenfekvő lenne, a Battlefield 4 már korosodik, és amennyire tudjuk, az idei CoD-dal a Treyarch is a Black Ops szériát akarja folytatni, de nem az ugrándozós, rikító ruhás vonalon, hanem az első rész alapjaira építve. Szép viaskodás alakulhatna ki az őszi szezonban a két rivális franchise között.

Ti mit tippeltek, mi lesz a 2018-as Battlefield témája? Mit látnátok szívesen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)