Hirdetés

Jövőre jön a következő Battlefield

|

Már biztos, hogy a 2018-as évben egy új nagy epizódját kapjuk a Battlefield szériának. A kérdés csak az, hogy mi lesz a téma.

Hirdetés

Andrew Wilson, az Electronic Arts feje lefolytatott egy konferenciát a befektetőkkel. Ezalatt rengeteg unalmas adat hangzott el, illetve senkit sem lepett meg az a bejelentés sem, hogy jövőre is lesz néhány új játék, amit a Frostbite motorral szállítanak le. Az igazi izgalmak azonban akkor kezdődtek, amikor elhangzott a kérdés a Battlefield széria jövője kapcsán.

Andrew nem cukrozta nagyon a választ; egyszerű és érthető kijelentést tett.

"Továbbra is támogatjuk majd a rajongóinkat, többek között egy új nagy epizóddal a szériában."

Indulhat is a találgatás, hogy mit kapunk jövőre. Az első világháborús Battlefield 1 után nem biztos, hogy azonnal a második világháborúra ugranak, bár a Call of Duty is a történelmi frontról érzi a pénzszagot.

Én személy szerint egy modern háborúnak örülnék, de akárhogy is, a sci-fi témába biztosan nem ugranak bele az Infinite Warfare körüli hisztéria után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)