Hirdetés

Kooperatív módot és Battlefield 1-szerű kampányt kap az idei Battlefield?

|

Újabb információk derültek ki az októberben megjelenő játékról.

Hirdetés

Múlt héten a GamesBeat birtokába jutott pár hihető információ az állítólag Battlefield V néven megjelenő játék kapcsán, ezt most újabb részletekkel egészítették ki.

Hirdetés

Ha hihetünk a forrásnak, a játék kampánya a Battlefield 1-ének felépítését követi, tehát különböző karakterek történetébe nyerhetünk betekintést a háború más és más színterein. Visszatér majd Katherine Kingsley narrátorként, bekerül egy co-op mód, amiben véletlenszerűen generált Conquest küldetéseket teljesíthetünk, és tudunk majd háton fekve tüzelni, nem kell feltétlenül hasalni. Lesznek továbbá loot boxok is, de csak a fegyverek és felszerelések külsejét változtatják majd meg.

A hivatalos bejelentésre alighanem még várnunk kell pár hónapot, de legkésőbb az E3-on megejtik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)