Hirdetés

Az idei Battlefield csak kozmetikai mikrotranzakciókkal támad

|

Egyelőre úgy néz ki, hogy az EA nem akarja tovább erőltetni a megvásárolható képességfejlesztéseket. Egyelőre.

Hirdetés

Egy Kotakuhoz közeli forrás szerint a Battlefield 2018 (jelenleg Battlefield V néven is emlegetett) tisztán kozmetikai lootot fog kínálni a ládáiban. Elmondása szerint se az EA, se a DICE nem vette könnyen a Battlefront II ért kritikákat, és ezúttal máshogy akarják csinálni.

Hirdetés

A Kotaku forrása azért hozzátette, hogy nem így kezdték a fejlesztést, és még változhat is a rendszer a jövőben. Egyelőre azért biztató, hogy jelenleg csak kozmetikai mikrotranzakciókról van szó.

A Star Wars Battlefront II tavalyi megjelenése után megőrült az internet, mert a loot boxok nem kozmetikai cuccokat, hanem képességeket erősítő kártyákat tartalmaztak. A játékbeli fejlődést gyűjtögetésre cserélte a DICE, aminek következtében jött a lázadás. Azóta is azt ígérik, hogy átalakítják a rendszert.

Most már reménykedünk benne, hogy a Battlefield következő részét nem fogja egy hasonló megoldás mérgezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)