Hirdetés

Battlefield 2042, Call of Duty: Vanguard és Halo: The Master Chief Collection - ezzel játszunk a hétvégén

|

Virtuális csatatérré változik a nappalink a következő néhány napban.

Hirdetés

Hála az utóbbi hetek játékmegjelenéseinek és a még most is zajló leárazásoknak, ismételten a bőség zavarával küzdünk, és olykor komoly dilemmát okoz, hogy eldöntsük, melyik címet vegyük előre a sorban.

Emiatt megeshet, hogy miközben épp a keleti fronton dúló féktelen pusztítást szemléljük közvetlen közelről (és vesszük ki belőle a részünket), olykor-olykor beférkőzik a gondolataink közé a kép, amint épp Mexikóban csapatjuk egy méregdrága sportkocsiban, vagy egy időhurokban ragadva újra meg újra átéljük ugyanazt a napot.

Hirdetés

HP - Ah, ez az idei Call of Duty nem is annyira nagy szám, de jó, legalább nem veszi el az életemet - mondtam magamnak reménykedve. Aztán azóta mégis csak sikerült a multira rácsúszni, főleg amióta van Shipment. Sekélyes életforma lennék? Simán lehet. Legalább a Battlefield nem vonz, ez is eredménynek tekinthető.

mazur - A minap a Game Pass Fesztivál keretében Grathtel rajongtuk körbe az indie játékokat és mivel volt néhány cím, amit még nem is próbáltam ki tanult kollégám kedvencei közül, ezeknek fogok nekiveselkedni a hétvégén. Az Unpackingbe már belekezdtem, de persze rögtön jött az epés megjegyzés a hátam mögül, hogy miután gondosan elrendeztem egy virtuális lakás holmijait, esetleg rendberaknám-e a saját konyhánkat is... Nem hagyják élni az embert. 

Paca - Mivel máris 50%-os kedvezménnyel kapható, nem volt kérdés, hogy megvegyem-e a Deathloopot, és a Guardians of the Galaxy is jelentősen olcsóbb, mint általában, úgyhogy ezek valamelyikében fogok elmerülni, ha nem leszek nagyon fáradt. Amennyiben mégis, vezetgetek egy kicsit a Forza Horizon 5-ben, csak úgy.

Csirke - Mazur és Grath "Kihagyhatatlan indie csodák" című Game Pass Online Fesztivál adása után kipróbáltam az Unpackinget, és egyszerűen imádom, nektek is csak ajánlani tudom. Nem egy hosszú játék, így ma délután biztosan a végére érek, aztán mehetek vissza a Pokémon Shining Pearl elé.

MattMadzz - Szerencsére vagyok annyira agymosott Battlefield játékos, hogy minden primitív hibája és hiányossága ellenére, mikor leülök játszani, semmi máshoz nincs kedvem, csak a BF 2042-höz. A Steam vásár alatt mondjuk rá fogok nyúlni végre az F1 2021-re és a Deathloopra is, előbbihez már a kormányomat is beállítottam. Meg előveszem az Xbox 360-am, nagyon rám jött ugyanis a nosztalgia a digitális múzeum láttán, talán egy kicsit meg is könnyeztem.

- A hetekben kiadott trailerek hangulatba hoztak a Total War: Warhammer III-hoz, de mivel arra még februárig várhatunk, az előző részben kezdtem megint egy kampányt. Mivel eddig főleg a Mortal Empires módot pörgettem benne, most megpróbálok az Eye of the Vortex változatból is egyet elvinni a végső győzelemig.

Gucs - Nemrég bepótoltam a Vikingek utolsó jó néhány részét, és megjött a kedvem az Assassin's Creed Valhallához. Ha jól rémlik, régebben már eljutottam az alapjáték fősztorijának végére, így a hétvégén lehet, hogy meglesem a druidás DLC-t, aztán esetleg jöhet Párizs ostroma is valamikor később. Egyébként továbbra is kitartok a New World mellett, és úgy érzem, egyelőre butaság volna temetni a játékot, de valószínűleg elég kemény hónapok várnak az Amazon Games csapatára.

Hunter - Az Arcane után megint teljesen magába szippantott a League of Legends, és kifejezett célom, hogy felküzdjem magam a Gold ligába még az előszezon zárása előtt. Két meccs között pörgetek pár Valorant kört is, mivel jövő héten indul a Champions 2021, és addigra szeretnék képben lenni az aktuális metával. Mondjuk ott vár rám még a Ruined King is, de arról majd úgyis beszélünk jövő héten.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szabi - Mint az éhenkórász, aki a pénteki bevásárlás közben kóstoló standtól kóstoló standig jár, úgy csapongok a Game Pass játékai között. Ennek sajnos az a böjtje, hogy a megkezdett címek közül nagyon keveset fejeztem be. Most épp a Gears szérián rágjuk át magunkat egy komával, de ki tudja merre vezetnek a jövőben a Game Pass szellemei? Ihletként persze mindenképp  ott vannak a remek toplisták, amiket a Game Pass Online Fesztiválon összeszedtek a nálam jóval tapasztaltabb kollégák.

Kivi - Új szezon köszöntött a Forza Horizon 5 Mexikójára, ami még több kihívást, versenyt és bezsákolható autót tartogat. Még így is hiányzik néhány kult klasszikus darab a virtuális garázsból, szóval bőven van még olyan verseny, ahol teljesítenem kell. Az online viszont továbbra sincs normális állapotban, jó lenne végre egy teljes Arcade meccset is lenyomni.

Szada - A Forza Horizon 5 csapatása mellett igyekszem pótolni egy nagy hiányosságomat, ugyanis az első Halón kívül a többi kimaradt, így az Infinite végigjátszása előtt megpróbálok sort keríteni a The Master Chief Collectionre. 

Chava - Még felderítek pár bűnügyet a Sherlock Holmes Chapter One-ban, de utána egy maratoni végigjátszás keretében ismét átveszem a teljes Halo szériát (beleértve a Halo Wars epizódok kampányait is), hogy ne megkopott emlékekkel kelljen belevágnom a Halo Infinite-be.

Zs - Erre a hétvégére ugyan a karácsonyi ajándékok beszerzése és egy kis kirándulás lesz a program, de mindenképp szorítok némi időt a Medal of Honor: Allied Assault befejezésére is, mert már az utolsó előtti pályán járok. No persze nem először, de hát mit tegyek, ha jobban megmozgatnak ezek a régi vackok, mint az aktuális BF-CoD páros?

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)