Hirdetés

Battlefield 2042, Call of Duty: Vanguard, Halo Infinite és Forza Horizon 5 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az ünnepi szezon legnagyobb címei gyűrték maguk alá a szerkesztőséget.

Hirdetés

Padlóig nyomjuk a gázt, és porfelhőt húzva magunk után száguldozunk Mexikó meseszép tájain, golyózápor és robbanások közepette küzdünk a második világháború válogatott hadszínterein, de ugyanígy megvívjuk a közelebbi és az egészen távoli jövő fegyveres konfliktusait.

De ne csak mi meséljünk arról, hogy melyik játékba pakoljuk épp számolatlanul az órákat. Azt is szeretnénk tudni, hogy a ti fejeteket mi tudta elcsavarni.

Hirdetés

HP - Véget ért az Alan Wake sztori, jöhetnek a DLC-k, de közben beszereztem a Marvel's Guardians of the Galaxy-t, és nagyon szeretnék hinni Csirkének, aki esküdözik, hogy remek élmény lesz végigtolni. Sokszor eltér az ízlésünk és a véleményünk, de most úgy érzem, van okom bízni a szavában azok alapján, amit eddig láttam a játékból. Izgatott vagyok.

mazur - A Far Cry 6 első DLC-jét jobban élvezem, mint magát az alapjátékot, úgyhogy nekimegyek még párszor, reménykedve, hogy egyszer csak más lesz a végeredmény - ami egy roguelite játékmód esetében érthető. Vaas esetében meg azért különösen vicces ez, mert úgy dereng, hogy ő jól ismeri az őrület definícióját. (Azért lássuk be, ez szellemes húzás volt a Ubisofttól.)

Paca - Megérkezett a Call of Duty: Vanguard multijába a Shipment, megjelent a Battlefield 2042, elstartolt a Halo Infinite nyílt bétája - ez egy ilyen online puttyogtatós hétvége lesz így.

Csirke - Csak tegnap este kezdtem bele a Pokémon Shining Pearlbe, úgyhogy teljesen bizonyos, hogy a hétvégén sok nyakon csípendő pokémon vár rám és a kölykökre.

Zs - Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy túléli nálam a hétvégét a Forza Horizon 5, mert az európai szívemhez közelebb álló brit díszletek anno sokkal jobban elkaptak, mint a vulkános-dzsungeles Mexikó aszfaltcsíkjai. Ha netán besokallnék a fieszta hangulattól, akkor adok egy esélyt a San Andreas újrakevert változatának, de csak mert ott kelleti magát a Game Pass kínálatában. 

MattMadzz - A hétvégén minden szabad percemet egy doboz nyugtató és a Battlefield 2042 társaságában tervezem tölteni. Előbbire nem azért van szükségem, mert a játék annyira rossz lett, inkább azért mert klasszisokkal jobb is lehetett volna. Persze úgy sem fogom se én, sem a gépem bírni az egész hétvégés lövöldözést, ezért miután végképp kiégetett a Battlefield, elkezdem tanulgatni a League of Legends új frissítésének minden részletét, hogy jövőre újabb 300 meccs után is Gold IV-ben zárjam a szezont.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Gucs - Szívesen megnézném, mit tud a WoW Classic Season of Mastery, mert a vanillás fejlődésnek van egy sajátos hangulata, de csak ezért nem szívesen tömnék pénzt ismét a Blizzard zsebébe. Így hát hétvégén jó eséllyel némi laza kalandozás lesz terítéken a New Worldben, aminek a világát egyébként közel 90 óra után sem jártam be teljesen, szóval reményeim szerint bőven vár még rám content. Kéne már valami új egyjátékos cucc is, de ahogy elnéztem, a Halo Infinite-et leszámítva idén már nem igazán jön olyan játék, ami különösebben érdekelne.

Szada - Száguld tovább a Forza Horizon 5, valamint kegyetlenül megjött a kedvem az őslényekhez, így első körben kétmilliomodik alkalommal is újranézem a Jurassic Parkot, majd beröffentem a Jurassic World Evolutiont, mert saját dinóparkot akarok létesíteni. Adjátok ide a Tyrannosaurus rexemet, de azonnal!

Hunter - Az Arcane-hype közepén úgy pörgetem a Caitlyn meccseket, mintha időm lenne rá. Nagyon élvezem a League of Legends idei előszezonját: az új sárkányok izgalmas lehetőségeket hoztak, az új tárgyak és rúnák pedig komolyan átrendezték több karakter összeállítását is. Az is hozzátesz a lelkesedésemhez, hogy Catilyn mindig is az egyik kedvenc lövészem volt, és a most kapott felújítása teljesen felpörgetett. Nincs megállás....Iron IV-ig!

Kivi - Eddig kimaradt a Call of Duty: Vanguard, de most az ingyenes hétvége alatt adok neki egy esélyt. A lövöldéknél maradva pedig pár meccset játszom a Halo Infinite-tel is, ha marad rá idő.

Chava - A Sherlock Holmes Chapter One és a Halo Infinite mutiplayer is igényt tart a figyelmemre, szóval igyekszem majd megtalálni az egyensúlyt a nyomozás és a lövöldözés között. Plusz mindenképpen meglesem a The Wheel of Time sorozat első részeit, mert Robert Jordan regényfolyama szerintem máig a legjobb alkotások közé tartozik fantasy témában.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)