Hirdetés

Battlefield 2042 és Grand Theft Auto: The Trilogy - ezzel játszunk a hétvégén

|

Jól megférnek egymás mellett a kipofozott régiségek és az izgatottan várt újdonságok.

Hirdetés

Felesleges tagadni, mi is hajlamosak vagyunk arra, hogy amint rátesszük a kezünket egy új játékra, hirtelen hátrébb kerül a sorban minden egyéb. Ez történik most például a Battlefield 2042-vel és a Forza Horizon 5-tel.

De arra is volt már példa - és lesz is még bőven a jövőben - hogy egy régi favoritunk kedvéért még az aktuális slágercímet is hanyagoljuk. Szükségtelen magyaráznom, hogy milyen remek érzés újra megtapasztalni azokat az élményeket, amelyek sok-sok évvel ezelőtt komoly hatást gyakoroltak ránk. Kivéve persze, ha az ismételt találkozás kiábrándító eredménnyel jár.

Hirdetés

Paca - Végre megérkezett az általam legjobban várt idei játék, vagy hát játékcsomag: elmerülök a GTA trilógiában, épp ideje, hogy visszatérjek először Liberty Citybe, aztán a többi legendás városba. Egy kicsit furcsa még ez a The Simpsons: Hit and Runt idéző külső, de legalább nincs szellemkép, mint az eredeti GTA III-ban.

Csirke - A hétvégén még nyúzni lehet az Elden Ring tesztverzióját, úgyhogy biztosan rá fogok még próbálni más karakterekre is (eddig főleg az Enchanted Knightot és a Bloody Wolfot részesítettem előnyben). Ha pedig épp nem élesek a szerverek, a Forza Horizon 5-ben vár temérdek tennivaló. 

Zs - A Red Dead Redemption 2 kölcsönkapott példánya hetek óta várja, hogy megtiszteljem egy kis figyelemmel, de egész eddig halogattam a dolgot, mert látom magam előtt, hogy hetekre behúz majd, és semmi más nem fog érdekelni a világon. Előbb-utóbb azonban biztos vissza kell adnom, úgyhogy kénytelen leszek fejest ugrani a nyúlüregbe. 

Szada - 34 órányi játék után befejeztem a Prey végigjátszásomat és elégedetten álltam fel a konzol elől, hogy a Forza Horizon 5 miatt nem sokkal később vissza is huppanjak oda. Elképesztő, amit a Playground Games véghez vitt ezzel a játékkal, ráadásul az előző Forzákkal csak futólag találkoztam, így számomra rengeteg újdonságot tartogat minden útszéli fűcsomó. Valószínűleg egy ideig még ez fog pörögni (és a kedvenc autóim az aszfalton), de lehet, hogy megszakítom a benzingőz szagolgatását a GTA San Andreas remaster kedvéért, ami szintén bekerült a Game Pass előfizetésbe. Mondtam már, hogy a Microsoft szolgáltatása milyen kegyetlenül jó cucc? Nem? Akkor most mondom.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


MattMadzz - A következő hetekben, hónapokban valószínűleg csak és kizárólag a Battlefielddel fogok játszani, elszórtan nyúlok csak más címhez. Persze kipróbálgatok majd ezt-azt, de most nagyon sokáig a BF 2042 lesz a prioritás. Tudom, unalmas, mindenkitől bocsi.

- Nemrég kaptunk egy kódot a Vagrus - The Riven Realmshez, úgyhogy a hétvégén nálam a karavánmenedzsmenté lesz a főszerep a bőséges lore befogadása mellett. 

Kivi - A Forza Horizon 5-öt fogom pörgetni, amennyit csak tudom. Hatalmas a térkép, még nem is sikerült felfedezni az összes utat, és már úgy rengeteg időt versenyeztem, hogy a sztori küldetéseit el sem kezdtem. Remélem a szerverek instabilitását is hamarosan megoldják, és nyílik a Forzathon shop is

Chava - Az Anniversary Edition érkezése döbbentett rá, hogy milyen rég nem tapodta már a lábam Skyrim földjét. Ideje hát visszatérnem a Bethesda fantasyvilágába, csak még azt kellene eldöntenem, hogy valamelyik mentést folytassam, vagy új játékot kezdjek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)