Hirdetés

Battlefield 2042 nélkül is izgalmas lesz az október

|

Jön például a Far Cry 6, a Back 4 Blood, az Age of Empires IV, és még néhány olyan játék, aminek nincs szám a nevében.

Hirdetés

Nem volt izgalmaktól mentes a szeptember, ahogy azt már előre is láthattuk, rengeteg játék érkezett. Szerencsére jól sikerült a Deathloop, a Tales of Arise, és a Lost Judgment is, úgyhogy ezeket már fel lehet írni a karácsonyi listára, ha bármelyik tetszik nektek, de haladunk tovább, októberben is lesz mire költeni. Mindjárt az első héten (mármint a következőn, nem ezen, október 1. szünnap lesz játékmegjelenések szempontjából, hétvégén meg amúgy se jön semmi), érkezik az Alan Wake Remastered, a Far Cry 6, aztán lesz még Back 4 Blood, Guardians of the Galaxy és Age of Empires IV is, mellettük meg sok indie érdekesség, pár rétegjáték, meg egy meglepően jónak tűnő Peppa malacos, amire a világért sem hívnánk fel külön kisgyermekes szülők figyelmét. A végén ízelítőt adunk a novemberi kínálatból is, rajta hát, lapozzátok végig a listát, és írjátok meg, ti mit vártok!

Hirdetés

2021. októberi videojáték megjelenések - 1. hét

Super Monkey Ball: Banana Mania - október 5. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Idén ünnepli megszületésének 20. évfordulóját a Super Monkey Ball sorozat, minek örömére a Yakuza játékokat is jegyző Ryu Ga Gotoku Studio egy gyűjteményben, felújítva hozza el nekünk az első három játékot. Egy gömbbe zárt majmot kell végigterelgetnünk a pályákon azok döntögetésével, könnyed kikapcsolódásnak épp megfelelő.

Alan Wake Remastered - október 5. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

2010-ben jelent meg a Remedy Entertainment egyik legkiválóbb játéka, az Alan Wake, amelyben egy alkotói válságba került íróval kalandozhattunk egy rejtélyes kisvárosban. A hangulat és a játékmenet is emlékezetessé tette, és nagyon szívesen látnánk egy folytatást, előbb azonban érkezik a remaster, minek köszönhetően a franchise PlayStation konzolokon is bemutatkozik. Szebb látványra, finomított játékmenetre számíthatunk, és természetesen megkapjuk a két DLC-t, valamint a kreatív vezető, Sam Lake kommentárját is hallgathatjuk a játék bizonyos pontjain.

RiMS Racing - október 5. - Switch

A Nacon motoros játéka más platformok után a Nintendo konzolját is meg szeretné hódítani. A világ legerősebb motorjait hajthatjuk, szerelgethetjük benne, hogy kihozzuk belőlük a maximumot.

Jett: The Far Shore - október 5. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5

A Superbrothers: Sword & Sworcery fejlesztőinek újdonságában Mei szerepében kell felfedeznünk egy bolygót, megvizsgálni annak élővilágát, rájönni a rejtélyeire. A lényeg az óvatos, megfontolt felfedezés.

Hell Let Loose - október 5. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

PC-s debütálása után konzolokra is jön a Team17 világháborús online shootere, amiben 50 az 50 elleni csaták során küzdhetünk a németek, a szovjetek vagy az amerikaiak dicsőségéért. A PlayStation Plus előfizetői ezt kapják ajándékba PS5-ön októberben.

Nickelodeon All-Star Brawl - október 5. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Ha minden vágyad volt, hogy Spongyabobot, Aangot, vagy épp April O'Neilt irányítva verd szét a Nickelodeon más karaktereit, eljött a te időd. A Nickelodeon All-Star Brawlban számos népszerű rajzfilmszereplő esik egymásnak (eleinte 13 rajzfilm 20 karaktere, de később több is jön), célunk pedig kiütni ellenfeleinket a ringből - ahogy a Super Smash Bros.-ban.

Moonglow Bay - október 7. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

A Bunnyhug hangulatos, a '80-as években, Kelet-Kanadában játszódó játékában horgászkészségeinket fejleszthetjük egy távoli városban, ápolgathatjuk kapcsolatunkat a helyiekkel, és akár egy társunkkal együtt is kalandra indulhatunk. Amit kifogtunk, meg is kell főznünk.

Far Cry 6 - október 7. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

A Far Cry sorozat következő része egy a Karib-térségben található diktatúrába, Yarába kalauzol minket, ahol a Giancarlo Esposito által megformált Antón Castillo dolgozik azon, hogy vitatható módszerekkel visszaállítsa az ország régi fényét. Mi Dani Rojast alakítjuk, aki szintén fontos szereplője a történetnek, és ez önmagában új színt visz a sorozatba. Barkácsolt fegyverekkel, trükkös megoldásokkal harcolhatunk a szabadságért, de ha pihenőt tartanánk, eltehetjük stukkereinket, és cserébe a katonák sem lőnek minket lépten-nyomon szitává. Számos újításra számíthatunk, kíváncsian várjuk, milyen lesz a végeredmény.

Metroid Dread - október 8. - Switch

Bár a Metroid Prime 4 most még sehol nincs, a Nintendo egy oldalnézetes játékkal bővíti a sorozatot. A Dread a Fusion eseményei után veszi fel a fonalat, és természetesen Samus Arant irányítva harcolhatunk a ZDR bolygón. Eredetileg Nintendo DS-re tervezték, aztán elkaszálták, de a Switch már elég ahhoz, hogy a fejlesztők minden ötletüket meg tudják valósítani.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)