Hirdetés

Battlefield 2142 a BF:Bad Company 2 előrendelőinek, ingyen

|

Ilyenkor lehet irigykedni azokra, akik Amerikában élnek, ugyanis aki ott előrendeli a Battlefield: Bad Company 2-t PC-re, az ajándékba kap mellé egy példányt a Battlefield 2142-ből is.

Hirdetés

Ha a Battlefield: Bad Company 2 PC-s verzióját valaki az Electronic Arts saját boltján keresztül, az EA Store-ból rendeli elő február huszonötödikéig, annak az EA ad egy Battlefield 2142-t is, teljesen bérmentve.

Nem rossz akció, de ebből sajnos az európai játékosok kimaradnak, ugyanis csak az Egyesült Államokban élők használhatják ki a lehetőséget. Azok a konzolos játékosok, akik még nem próbálták ki a Battlefield: Bad Company 2 demóját, február 25-ig még megtehetik, azonban ezután lekapcsolják a szervereket, hogy felkészüljenek a játék március másodikai/ötödikei megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)