Hirdetés

Battlefield 2142 - rajongók élesztették újra a játékot

|

Az EA 2014-ben lelőtte, de rajongók egy lelkes csoportja most saját költségén hozott létre szervereket hozzá, és ingyenesen elérhetővé tette az egész Battlefield 2142-t.

Hirdetés

A modern háborús Battlefield 4 üzemel és jó darabig még menni is fog, a rendőrök és bűnözők harcát bemutató Battlefield: Hardline-t valahogyan még mindig megéri futtatni, és hamarosan jön a Battlefield 1, amivel a DICE a világháborús témakört is lefedi. Már csak egy jövőbeli Battlefield kéne, hogy teljes legyen a kör.

Amíg az nem jön, addig a Battlefield 2142-vel csillapíthatjuk a vágyat. A játék szervereit az EA sajnos két évvel ezelőtt bezárta, viszont néhány játékost ez nem hagyott nyugodni, és a Battlefield 2142 Revive projekt keretében dolgoztak azon, hogy valahogyan mégis játszhatóvá tegyék. Sikerrel jártak, saját szervereken futtatják, és tökéletesen működik. Volt olyan pillanat, amikor több mint 1000-en játszottak vele. 

A kiadó még nem lépett, ami azért is érdekes, mert a projekt honlapjáról a teljes játék letölthető. Önmagában, szerverek nélkül ugyan használhatatlan, de azért megértenénk, ha zavarná őket.

Ha kedvet kaptatok hozzá, a fenti linkről tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)