Hirdetés

Battlefield 3: 12 millióan játszanak egyszerre

|

Még csak béta, de máris hatszor többen öldököltek egyszerre, mint a Bad Company 2 multijában.

Hirdetés

Karl Magnus Troedsson, a DICE vezető menedzsere blogbejegyzés keretében osztotta meg az örömhírt a nagyérdeművel, miszerint a Battlefield 3 béta multiplayer tesztelésében egyszerre 12 millió játékos ujja reszketett a ravaszon. Arról még egyelőre nincsenek adatok, hogy eddig összesen hányan próbálták ki a várva várt háborús FPS előzetes pályáját, de már így is sikerült rekordot dönteni: Troedsson szerint az egy időpontban online játékosok száma meghaladta a 12 milliót, amely hatszor annyi, mint amit a Bad Company 2 fel tud mutatni.

"Ez a legnagyobb premier a cég történetében, így a tesztelések kifejezetten fontosak, örülünk, hogy ennyien vesznek részt a béta játékban, és segítenek nekünk észrevételeikkel. Ez még csak egy korai verzió, ami egyáltalán nem tükrözi a végső játék formáját és minőségét" - tette hozzá a DICE menedzsere. Nem meglepő a gyors magyarázkodás, ugyanis a legtöbb fórumon sok támadás érte a Battlefield 3 konzolos grafikáját, a sok bugot és akadozást (jóféle screen tearing is észrevehető volt egyébként az Xbox 360-as verzióban), tehát bőven van még mit javítani. 

Lesz ez még jobb is
Lesz ez még jobb is

A béta október 10-én ér véget, a játék várhatóan október 25-én jelenik majd meg végső formájában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)