Hirdetés

Battlefield 3: Aftermath - Új videón az Epicentrum

|

Többek között madártávlatból csodálhatjuk meg az Epicenter névre keresztelt pályát.

Hirdetés

A Battlefield 3: Aftermath című kiegészítő négy pályát, módosított járműveket és fegyvereket, valamint egy új játékmódot is tartalmaz.

A DLC-ről már láthattunk kedvcsinálót, a mostani trailer viszont nem annyira akciódús (sőt, egyáltalán nem az), inkább csak az Epicenter pálya struktúráját, felépítését mutatja be nekünk.

A DICE egyik pályatervezője, Pontus Ryman elmondta, hogy az Aftermath-ban a legtöbb újítást a földrengés motívuma köré építették fel. Talán emlékeztek még az egyjátékos kampányban arra a részre, amikor hatalmas épületek dőlnek ránk - Ryman ezt az élményt akarta elhozni a többjátékos módba is. Online küzdelmeinket véletlenszerűen bekövetkező utórengések fogják nehezíteni, úgyhogy egyedi élményre számíthatunk.

A Battlefield 3: Aftermath november 27-től elérhető Battlefield Premium tagsággal rendelkező PS3 tulajok számára. A PC-s és Xbox 360 Premium tagoknak plusz egy hetet kell várniuk, mindenki más december 11-től töltheti le a kiegészítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)