Hirdetés

Battlefield 3 - az EA elismerte, hogy ártatlanokat bannolt

|

A Battlefield 4 még mindig nem hibátlan, így nem meglepő, hogy a Battlefield 3-mal is rengetegen játszanak. Az Electronic Arts pedig aktívan ellenőrzi, hogy ki csal, de nem mindig sikerül a megfelelő emberektől elbúcsúzni.

Hirdetés

Na jó, abban, hogy még mindig olyan sokan játszanak a Battlefield 3-mal természetesen az is közrejátszik, hogy a játék ingyenes volt az Originen, de most nem ez a lényeg. 

Néhány békés, barátságos, tisztességes játékos szomorúan konstatálhatta, hogy nem tud belépni a Battlefield 3-ba. Megrohamozták az EA fórumát, a kiadó pedig meg is találta a hiba forrását: a PunkBustert használókat sikerült véletlenül kitiltani. Az EA az Even Balance-szal együttműködésben igyekszik a dolog végére járni, aki úgy érzi, ok nélkül tiltották ki, itt tehet panaszt. Ciki, de megesik.

Még a Battlefield 4 sem tökéletes, de az EA máris a sorozat következő eljövetelére készül a továbbra is zajló Battlefield Hardline bétával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)