Hirdetés

Battlefield 3 - Back to Karkand DLC trailer

|

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer négy legendás térkép egy Battlefield 2 DLC-ben.

Hirdetés

S hogy, hogy nem, most ugyanezt a négy térképet láthatjuk viszont egy Battlefield 3 DLC-ben is - természetesen újraértelmezve, újrarajzolva, az új játékhoz idomítva mind a térképeket, mind a tárgyakat/fegyvereket. 

A négy térkép nem más, mint a Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula és a Wake Island. Az újdonságok pedig: 3 új jármű - például a videóban alacsony csapást végrehajtó bombázók, amelyek F35B-k, illetve BTR-90 infantry fighting vehicle, 10 új fegyver (MP5, PP-19, FAMAS, Type 88, L96A1, Jackhammer, MG36, Type 95, Type 97) továbbfejlesztett rombolási képességek és lehetőségek, kiterjesztett perzisztencia. A DLC decemberben várható, Battlefield 3 előrendelőknek ingyenesen, másoknak 15 dolcsiért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)