Hirdetés

Battlefield 3: Close Quarters DLC trailer

|

Az Electronic Arts a legutóbb közzé tett részleteket megtoldotta egy rövid videóval is - már ami a következő Battlefield 3 DLC-t illeti.

Hirdetés

Az Electronic Arts három DLC-t szeretne útjára bocsájtani a közeljövőben Battlefield 3 című játékukhoz, ezek közül legkorábban júniusban jön a Close Quarters névre keresztelt csomag.

A kiadó most közzé tette a Close Quarters DLC közel másfél perces kedvcsinálóját, melyben megfigyelhetjük hogyan is zajlik le a harc, ha sürget az idő, zakatol az adrenalin és szűk pályákon kell helytállnunk, ugyanis a Close Quarters a zárt terekben történő harcokra koncentrál. A DLC-ben épületek és lakások lesznek a harcok színhelyei, melyeket egészen az alapokig leamortizálhatunk.

Az alábbi előzetes Battlefield 3 Ziba Tower nevű térképét mutatja be, de ezen kívül még három másikat kaphatunk a DLC-ben, ami júniusban először PlayStation 3-ra jelenik meg, majd később PC-re és X360-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)