Hirdetés

Battlefield 3: Close Quarters júniusban, további két DLC még ez évben

|

Jelenleg 3 DLC-n dolgoznak a Battlefield 3-hoz - jól bejelentették mindet.

Hirdetés

Az Electronic Arts természetesen a legtöbb részletet a leghamarabb, júniusban megjelenő DLC-ről árulta el. 

A júniusban megjelenő Close Quarters a zárt terekben történő harcra koncentrál. Négy térkép érkezik majd, amelyekben lakásokban, épületekben és függőleges felületeken lehet majd csatázni. A trailerben a katonák falakon ütöttek lyukakat, bútorokat törtek össze, és valaha volt luxus-lakásokat amortizáltak le. 

A fejlesztők teljes élményt kínálnak, mint a Back to Karkand esetében, hiszen nemcsak a négy térkép, hanem 10 fegyver és új achievementek is járnak a DLC-hez. A Close Quarters júniusban érkezik, és PS3-ra korábban jön majd egy héttel.

A DiCE a másik két DLC-ről is elárult egy-két részletet. A címeik Armor Kill és End Game lesznek.

Az Armor Kill a járművek harcára fókuszál és az eddigi legnagyobb Battlefield 3 térképeket tartalmazza majd. Az End Gameről a címén kívül semmit sem tudni, de a fejlesztők szerint a játékosok nagyon elégedettek lesznek vele. A borítóján egy katona van egy szál késsel, szóval új szingli, vagy co-op tatrtalom valószínű. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)