Hirdetés

Battlefield 3 előrendelők Battlefield Play4Free tárgyakat kapnak.

|

Érdekes összefonódás illetve marketing-akció tapasztalható a Battlefield franchise körül.

Hirdetés

Az akció ugyanis két játékukat is érinti - az előrendelők ezúttal nem ahhoz a játékhoz (Battlefield 3) kapják az exklúzív holmit, amit előrendelnek, hanem egy másikhoz (Battlefield Play4Free )

Mindehhez a Battlefield 3-at az EA Store rendszerén keresztül kell előrendelni, ekkor a Battlefield Play4freeben két, másképp meg nem szerezhető tárgyat kapunk - ezek a The Battlefield 3 Edition 870 Combat shotgun és a Battlefield 3 Beret. Elvileg hatalmas pusztító erővel rendelkező, közel illetve közeli harcban bevethető fegyverzetről van szó, amely a leírás szerint előnyt fog nyújtani számunkra a többi játékossal szemben. Hogy ez fair vagy sem azokkal szemben, akik nem rendelik meg előre a Battlefield 3-at, azt nem tudom - panaszkodni az EA-nal tessék, ha nem tetszik a marketing akciójuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)