Hirdetés

Battlefield 3 és The Legend of Zelda: Breath of the Wild - ezzel játszunk a hétvégén

|

Igyekszünk kihasználni a viszonylagos nyugalmat, mielőtt felpörög teljes fordulatszámra a videojátékok nyara.

Hirdetés

Ki így, ki úgy próbálja feltölteni a lemerülőben lévő aksikat; jellemzően valamilyen játék (egy régi kedvenc, egy félbehagyott cím, egy apránként formálódó cikk tárgya satöbbi) szolgálja ezt a célt, de aki biztosra akar menni, az képernyőmentes pihenőre megy. Igaz ugyan, hogy az utóbbi hónapokat nagyrészt a négy fal között töltöttük, de még nem felejtettük el, hogy lehet anélkül is kikapcsolódni, hogy bármilyen kütyü legyen a közelünkben.

mazur - Nagyon szerettem a The Outer Worldsöt, de valamiért sosem fejeztem be, aztán amikor visszatértem volna, már fogalmam sem volt az irányításról, és némi bénázás után inkább feladtam. Most újra megpróbálok visszarázódni, és ha sikerül, megnézem a kiegészítőket is - Chava annyi szépet mesélt, hogy nagyon kíváncsi vagyok.

HP - Sajnos nem tudok egyetérteni Csirke meglátásaival az Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids élményfaktorát illetően, elképesztően unalmas és lapos számomra az egész kaland, bár hozzá kell tenni, hogy az alapjáték történetét sem találtam annyira lehengerlőnek, mint ő. Ezzel együtt benne van már 170 óra az egész Valhalla kalandban, de ezt főleg a kedves nejem pakolta bele, hogy én már hozzá se férjek a konzolhoz. Az egyjátékos élmény a házasság halála...

Hirdetés

Paca - Még az E3-as őrület előtt (bár amilyen ez a hét volt, mondhatjuk, hogy közben) elutazom egy kicsit, hogy aztán újult erővel pörgethessük nektek a híreket, elemzéseket, videókat, mindent, ami erőnkből telik. Óriási társasozások lesznek, sikerült legyűrni a Pandemicet, jöhet A labor kiegészítő, meg végre kibontom a több mint egy hónapja bezsebelt Harry Potter: A Roxforti Csata - Sötét varázslatok kivédése, illetve A Watergate-ügy társasokat. 

Csirke - Befejeztem a Resident Evil Village-et, és annyira imádtam, hogy egészen egyszerűen nincs kedvem belekezdeni semmi más játékba, pici szívem videojátékos kamrájában most üresség tátong. Megérkezett azonban a Netflix norvég sorozatának, a Ragnaröknek a második évada, amit teljesen biztos, hogy rekordidő alatt le fogok darálni. 

Zs - Ha külön fizettem volna érte, akkor biztos zavarna, hogy a Just Cause 4 minden szempontból gagyibb az előző epizódnál (ami a látvány esetében különösen érthetetlen számomra). A Game Pass miatt viszont most nem kell ezen rágódnom, így a hétvégén is felhőtlenül élvezem majd a rengeteg robbanást és a mókás járműveket.

Szabi - Hosszú évek óta szemezek vele, most pedig elszántam magam, és beszereztem egy Nintendo Switchet. Azóta ezerrel pörög a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ami egyszerűen elképesztő. Utoljára a The Witcher 3-ban éreztem azt, hogy bárhova megyek a világban, a fejlesztők elrejtettek valamit számomra. A felfedezést néha megtöröm egy pár menettel a Mario Kart 8 Deluxe-ban, ha éppen akad valaki, aki leül mellém egy kis versengésre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


MattMadzz - Újra elővettem a Battlefield 3-mat, hiszen a kedvenc epizódom volt az egész szériában, és ha igazak a hírek, a DICE ezt a részt vette alapul, mikor az idén megjelenő játékot tervezte. A mai napig elképesztő, hogy milyen látvánnyal rendelkezik a BF3, arról nem is beszélve, hogy minden más szegmens is tökéletes. A mozgás, a fegyverek, a járművek, a netkód, minden tökéletes, legalábbis szerintem. Nagyon szurkolok, hogy az idei BF ne az előző két részhez hasonlóan induljon, azt ugyanis az EA nem hiszem, hogy elnézné és nem szeretném, hogy a DICE is sok más megtépázott, vagy bezárt stúdió sorsára jusson.

Szada - Egyelőre a Strangeland nevű point & click pszicho-horrort pörgetem, hogy be tudjak nektek róla számolni, de nemsokára visszatérek az Iron Harvest című stratégiához, hogy lecsekkoljam az új tartalmát, az Operation Eagle-t, ami új karaktereket, masinákat és kihívásokat hoz magával. Ezek pont ki is töltik majd az időt a Necromunda: Hired Gun megjelenéséig, amit már nagyon várok.

Kivi - Továbbra is az MLB The Show 21-gyel fogom elütni a szabadidőt, de az NBA rájátszás újból meghozta a kedvem, hogy kicsit visszatérjek a 2K21-hez. A MyTeam szezon a végéhez közeledik, ilyenkor érdemes még pár kihívást is megcsinálni.

Chava - Nem látok rá sok esélyt, hogy be tudjam fejezni a Mass Effect Legendary Editiont még mielőtt megérkezne a Wasteland 3 első kiegészítője, de azért igyekszem haladni, amennyit csak lehet. Emellett - még csak gondolatban - készülök az E3-as káosz lecsengése után esedékes horgászkirándulásra. Reszkessetek, halacskák!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)