Hirdetés

Battlefield 3: irány a vaskereskedés!

|

Az ismert hardverigény tükrében nem csoda, hogy sokan indultak a boltba, új hardverekért.

Hirdetés

Tudott dolog, hogy egyes konzolos címek megjelenésekor megnövekszik ezen platformok eladásának száma is. Ez relatíve ritkábban következik be PC-n, de amikor igen, akkor nagy méretekben. A Battlefield 3 pedig az a játék, ami miatt sokan összetörik a malacperselyt, és elindulnak a boltba. Ennek egyik oka, hogy az elmúlt években a javarészt konzolportokban manifesztálódó PC-s címek okán nem igazán érezte szükségét a PC tulaj, hogy bármit is vegyen a gépébe, mert ezek nélkül is szinte kompromisszumoktól mentesen tudta futtatni a megjelenő játékokat.



Ám amikor egy olyan játék jön ki, mint a Battlefield 3, akkor úgy érzi, hogy itt az ideje egyfajta generációváltásnak, melyet Ted Pollak, a Jon Peddie Research-től így fogalmaz meg: "Ritka pillanat ez, de a Battlefield 3 révén milliárdos hardverfejlesztés tapasztalható összfelhasználói szinten, melyre eddig korábban csak a Crytek által fejlesztett Crysis volt képes." A felmérések azt mutatják, hogy a játékosok világszerte 150-1000 dollár közötti értékben újítják fel PC-jüket, mely adott esetben egy videokártyát, míg más esetben komplett konfigurációt jelent.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)