Hirdetés

Battlefield 3 - Késnek a patchek

|

A Dice a konzolokra fogta a PC-s javítások késleltetését. Annak érdekében, hogy mind a három platformon ugyan azt az élményt kapják a játékosok, egyszerre akarják megjelentetni a foltokat.

Hirdetés

Patrick Bach nyilatkozta alapján ők sem örülnek, hogy ritkábban jönnek a Battlefield 3 frissítései, mint eredetileg szerették volna, de a tesztelés sok időt vesz igénybe. Annak érdekében, hogy ne kelljen a javítás javításának a javítását kiadni, annyi ideig tartják vissza az adott javítást ameddig csak szükséges.

Az executive producer az előző résszel példálózott. „Voltak problémáink a Battlefield 2 javítgatásával, amikor a patchet kellett patchelni mert az előző patch tönkretette azt és javítást kellett eszközölni, a javítás javításán. Ez a játékosok szemszögéből nem egy kellemes élmény.”

„A támogatással az a gond, hogy egy nagyon nagy és összetett játékról van szó, ha valamit meg kell javítani biztosnak kell lennünk benne, hogy az nem ront el valamit és így tovább…”

A következő Battlefield 3 javítás nemsokára kikerül, a PlayStation 3 verzió mától elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)