Hirdetés

Battlefield 3 - Készül, jövőre bétatesz

|

Gőzerővel dolgozik a Battlefield 3 fejlesztésén a Dice.

Hirdetés

Az EA bejelentette, hogy a Dice már fejleszti a Battlefield 3-at, s hogy a készülő bétateszt kulcsait a Medal of Honor Limited Edition kiadásának dobozába rejtik el.

Ez olvasható a hivatalos oldalon. Platformokról egyelőre nincs hír, de szinte teljesen bizonyos, hogy a listában egyaránt ott lesz a PC, Xbox360 és a PS3 is. Az X360 tulajoknak Gold minősítésű Live előfizetés kell a mókához. A béta kezdetére sincs pontos dátum, csupán annyi, hogy az elkövetkezendő 12 hónapban fog bekövetkezni. Az EA vélhetően a jövőre megjelenő Modern Warfare 3 ellen akarja indítani a Battlefield 3-at, ami így egy őszi megjelenést sejtet. A bétateszt pedig megelőzi azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)