Hirdetés

Battlefield 3 megerősítve

|

Kényelmetlenül hosszúra nyúlt csend után ismét hallhatunk a Battlefield sorozat harmadik felvonásáról.

Hirdetés

A Battlefield az Electronic Arts (és természetesen az alkotó DICE) legsikeresebb márkanevei közé tartozik. Mint azt jól tudjuk, az aranytojást tojó tyúkot - apróbb képzavarral élve - módszeres alapossággal igyekeznek megfejni.



Egyrészt készül egy ingyenes online változat Battlefield Heroes néven, másrészt újra felelevenítik a második világháború emlékezetes pillanatait a nyúlfarknyi, tehát nem is teljes árú szoftverként kínált Battlefield 1943 segítségével, továbbá a korábban konzol-exlkuzív Battlefield: Bad Company folytatása, a Bad Company 2 immáron PC-re is úton van. Mi maradt ki a felsorolásból? Bizony, pont a Battlefield 3.



Még 2007 októberében kerültek ki a világhálóra az első információmorzsák (Érdemes lehet újra elolvasni a Battlefield 3 előzetest.), amelyekből a Battlefield 2 nyomvonalának követése, és egy 2008-as megjelenés rajzolódott ki. Ma már tudjuk, hogy várakozásainkkal ellentétben semmi ilyesmi nem történt, ám búslakodásra semmi ok, a Battlefield 3 továbbra is készül. Ezt John Pleasants, az EA COO-ja kotyogta ki. Idézem: "Lehetőségem nyílott rápillantani a Battlefield 3-ra Svédországban, és teljesen lenyűgözött a DICE eddigi munkája. Természetesen nem jelen pénzügyi év alatt fog kijönni, de a remekül néz ki."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)