Hirdetés

Battlefield 3 - Nincs már messze

|

Az EA európai kisfőnöke szerint hamarosan lehull a lepel a Battlefield 3-ról

Hirdetés

Patrick Soderlund az EA Games Europe elnökhelyettese a kérdésre válaszolva elmondta, hogy nagyon jól áll a Battlefield 3 fejlesztése, s hogy hamarosan az egész világ megláthatja majd.

„Nagyon örülök annak amink van, és nagyon izgatott vagyok, hogy megmutassuk azt a világnak, mert az nagyon-nagyon király!" -mondta. Hogy ez mikor fog megtörténni, arra a következő válasz hangzott el: „Meg fogjátok látni. Valószínűleg valamivel később, mint én, de a nem túl távoli jövőben. A marketinges srácok megölnének engem, ha ezt most elmondanám." Ne feledjük, hogy a Medal of Honor dobozában ott lapul a Battlefield 3 bétájába invitáló kódocska, tehát lassan tényleg időszerű lenne mutatni valamit belőle, mert a papír bomlik ám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)