Hirdetés

Battlefield 3: Operation Gridiron promo

|

Érződik, hogy a Battlefield 3 lesz az év egyik legnagyobb durranása - a marketing-gépezet ezerrel robog.

Hirdetés

A marketinggépezet dübörög ezerrel - olyan Battlefield 3 reklámfilmek, ötletek, promóciók látnak napvilágot, amelyek a "nem semmi" kategóriába tartoznak. 

Itt van egyből a Battlefield 3: Operation Gridiron. A gridiron voltaképp az amerikai focipálya neve. Négy NFL világsztárt hívtak meg egy kiképzési táborba, ahol keverve a valóságot és a Battlefield 3-at felkészítették őket, milyen lenne, ha... Drew Brees, a New Orleans Saints quarterbackje, Clay Matthews, a bajnok Green Bay Packers zseniális linebackere, Larry Fitzgerald, az Arizona Cardinals wide recievere, aki minden idők legjobban fizetett játékosa a posztján és Jarred Allen a Minnesota Vikings kiváló defensive endje. Négy elképesztő amerikai futball szupersztár, akik élőben megtapasztalták, milyen is lehet a harci szituáció - és a Battlefield 3.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)