Hirdetés

Kétnapos Battlefield 3 premierbuli

|

Két premierbulira is készülhetnek a Battlefield 3 leendő rajongói.

Hirdetés

A megszokottnál is brutálisabbnak ígérkező karácsonyi szezon egyik favoritja a DICE műhelyéből származó Battlefield 3 mindenféle rossz társaság nélkül, amit a sajtó már körülrajongott, most pedig a játékosokon a sor. Az ezúttal egyszemélyes hadjárattal is felvértezett epizód hazai bemutatkozásának örömére az Electronic Arts két launch partyt is szervez. Ha az egyikre nem tudnátok eljutni bokros teendőitek miatt, a másikra még odaérhettek, lévén két egymást követő napon kerülnek megrendezésre.
Az események részleteit a hirdetés után olvasható sajtóközleményből ismerhetitek meg.



A hét folyamán végre a boltok polcaira kerül 2011 legjobban várt FPS-e, a BATTLEFIELD 3! A játék kiadója, az Electronic Arts ez alkalomból két budapesti launch partyval is készül.

1. Party - Mammut II Saturn, október 27. csütörtök

A Saturnban már reggeltől beállhatsz a csatasorba és a kiállított konzolokon valamint PC-ken vetheted bele magadat a harcokba. A 17:00-kor kezdődő játékbemutatón sok-sok érdekességet tudhatsz meg a BATTLEFIELD 3 hátteréről, melyet 19:00 órai kezdettel sorsolás követ, ahol értékes ajándékokat - köztük pólókat és EA szoftvereket - is nyerhetsz!

A Saturn Mammutban csak ezen a napon és a készlet erejéig kihagyhatatlan áron vásárolhatod meg a játékot:

PC: 6990 FT
PS3/X360: 9990 FT

Helyszín: Saturn Mammut -1. emelet
Időpont: 2011. 10. 27. csütörtök 10:00-21:00
Játékbemutató: 17:00-19:00
Sorsolás: 19:00

Facebook RSVP: http://on.fb.me/BF3launchSATURN



2. Party - Club 4 Players, október 28. péntek

A játékosok kedvenc szórakozóhelye erre az estére igazi virtuális harcmezővé alakul át: 9 konzolon, 2 Ultra High End PC-n és HD projektoron mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni a BATTLEFIELD 3-at! Természetesen a nyeremények itt sem maradnak el: Battlefieldes relikviákkal, pólókkal és egyéb finomságokkal készülünk.

Helyszín: Club 4 Players, Budapest, VI. kerület, Ó utca 36.
Időpont: 2011. 10. 27. péntek 19:00-24:00

Nézz be, érezd jól magad, és természetesen kötelezően próbáld ki 2011 legjobban várt FPS-ét konzolon vagy csúcskategóriás PC-n!

Facebook RSVP: http://on.fb.me/BF3launchC4P

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)