Hirdetés

Battlefield 3 - Steamen is megjelenik?

|

Két pletyka is arra mutat, hogy a Valve és az EA rendezték nézeteltéréseiket, és utóbbi játékai elérhetővé válhatnak Steamen is.

Hirdetés

Egy Steam felhasználó a Battlefield 3-hoz kiadott Punkbuster fájljai között bukkant arra utaló nyomokra, hogy a játék Steamre is megjelenhet.

Emellett a Sapphire Technology jelenleg zajló versenyének szabályzatában található információk is a Battlefield 3 Steames kiadására utalnak, mivel a nyertes "egy PC-s kódot kap a Battlefield 3-hoz, melyet a Steamen válthat be". Az Electronic Arts számos játékának forgalmazását betiltotta a Valve rendszerében, és azóta elindította saját, valamilyen szinten hasonló rendszerét, az Origint. Már mindkét fél részéről hallottunk olyat, hogy közel járnak a megállapodáshoz, mi csak reménykedni tudunk, hogy valóban pontot tesznek az ügy végére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)