Hirdetés

Battlefield 3 teaser

|

Egy rövid teaser videó kíséretében indította el a DICE következő játékának, a Battlefield 3-nak a weboldalát.

Hirdetés

Végre megtörtént a régen várt Battlefield folytatás bejelentése, mely a Bad Company 2-ből megismert Frostbite motor következő generációján alapszik.

Még több pusztítás, látványosabb kampány, kooperatív mód, és a PC-n akár 64 fővel operáló multiplayer mód csak néhány a rengeteg újításból, melyet a DICE jelenleg készülő lövöldözős mókájába épít be. A Battlefield 3 multiplatform cím lesz természetesen, így a PlayStation 3, Xbox 360 és PC tulajdonosok is élvezhetik a továbbfejlesztett motor nyújtotta látványt. Az idén ősszel megjelenő FPS kedvcsinálója túl sokat nem árul el a játékból, de a napvilágot látott információk alapján egyre jobban megbocsáthatóvá válik a BF 1943 PC port törlése.

Battlefield 3 teaser:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)