Hirdetés

Battlefield 3 - videón a végjáték

|

Márciusban jelenik meg a Battlefield 3 ötödik, egyben utolsó letölthető csomagja, ami tartogat pár izgalmas újdonságot.

Hirdetés

Az új generációs konzolok megjelenése 2013. végén esedékes, erre pedig a DICE is készül, hiszen pár napja megerősítették, hogy a Battlefield 4 fejlesztése folyamatban van, és az új generáció egyik legnagyobb húzócíme lesz.

Szeretünk hinni az ilyen dolgokban, úgyhogy minden erőnkkel szorítunk, hogy senkit ne érjen csalódás. Addig viszont tűkön ülve várjuk a Battlefield 3 utolsó, stílusosan End Game névre keresztelt letölthető csomagját, ami összesen négy pályát, számos motorkerékpárt és egy vadonatúj játékmódot fog tartalmazni (sőt, a Capture the Flag mód is visszatér). A megjelenés márciusban esedékes, először a PlayStation 3-as Battlefield Premium előfizetők, majd az Xbox 360 és PC-s prémium tagok, végül pedig mindenki más is megvásárolhatja. Szerintünk legalább olyan jól néz ki, mint egy gőzölgő pizza egy fárasztó nap után. Ti mihez hasonlítanátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)