Hirdetés

Battlefield 4 - utoljára verünk oda

|

Megkapta egyik utolsó videóját a Battlefield 4, a jövő heti megjelenés előtt kaptunk még egy löketet, ami megerősít abban, hogy a DICE játéka odakarmol rendesen.

Hirdetés

Azt már sajátkezűleg is megtapasztalhattuk, milyen lesz a Battlefield 4 jelenlegi generációs konzolokra és PC-re írt változata - legalábbis kaptunk belőle egy ízelítőt, aminek nem sikerült minden játékost maradéktalanul boldoggá tennie (a bétáknak van egy olyan hátránya, hogy béták, tehát nem a játékok végleges verziói, úgyhogy messzemenő következtetéseket még korai lenne levonni).

A trailerek viszont abszolút bizakodásra adnak okot, főleg azok örülhetnek, akik már izgatottan készülnek a generációváltásra. Levolution, robbanások, fékevesztett akció - a Battlefield 4 nem csak többjátékos, de egyjátékos módban is erős lesz. Patrick Bach azt ígérte, mindenki meglepődik majd a kampányon, a csalódás remélhetőleg pozitív lesz. Mindenesetre amíg várjátok a jövő heti megjelenést, itt az Anthem TV trailer, ami a BF4-et fémjelző, háborús szituációhoz képest már-már kicsit túl badass momentumokból épül fel.

Kinek remeg már a keze?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)