Hirdetés

Battlefield 4 - mit szólnátok egy Close Quarters DLC-hez?

|

A Battlefield 3-ban is kifejezetten népszerű volt a közelharci ütközeteket előtérbe helyező pályacsomag, így lehet, hogy a Battlefield 4-hez is kapunk valami hasonlót.

Hirdetés

A Battlefield 4 még mindig elég nagy rajongótábornak örvend, ami nyilvánvalóan nem a megjelenés után egy évvel is fennálló problémáknak, inkább csak a méltó konkurencia hiányának tudható be. Azért kár lenne tagadni, hogy a Battlefield 4 rengeteget fejlődött az megjelenés óta, a különböző DLC-k pedig ebből elég nagy részt tudhatnak magukénak.

A Battlefield 3 Close Quarters DLC-je nem csak azért volt hihetetlenül népszerű, mert a 2013-as E3 ideje alatt a játékosok ingyenesen tölthették le a csomagot, hanem azért is, mert ez a fajta hadviselés igencsak bejött a játékosoknak. A hatalmas pályák és járművek után szűk folyosókon és lépcsőfordulókban lephettük meg az ellenfeleket, ami teljesen más játékélményt kínál.

Most az egyik rajongó a Battlefield hivatalos Facebook oldalán vetette fel, hogy ha már a BF3-ban ennyire jól ment a dolog, a Battlefield 4-be is bekerülhetne valami hasonló, a felvetés pedig a fejlesztőknek is tetszett. Ez nyilvánvalóan nem hivatalos megerősítés, de azért nem szoktak csak úgy mindenre reagálni, így könnyen lehet, hogy valami már készül is.

Ti örülnétek egy Close Quarters DLC-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)