Hirdetés

Battlefield 4 - fókuszban a felhőkarcolók

|

A Battlefield 4-et fejlesztő DICE előhozakodott két vadonatúj képpel, amelyek a lerombolható felhőkarcolókhoz kapcsolódnak.

Hirdetés

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a Battlefield 4-ben nem lesz hal MI, cserébe viszont hatalmas rombolást és összedőlő felhőkarcolókat kapunk, noha egyes játékosok nem érik be ennyivel, továbbra is várják a DICE válaszlépését a Call of Duty: Ghosts kutyusára:

Az Electronic Arts E3-as sajtótájékoztatóján 64 ember játszott egyszerre élőben a Battlefield 4 multiplayer módjával, a meccs végén pedig olyan történt, amit mi is alig hittünk el: az óriási felhőkarcoló ráomlott a pályára.

A Battlefield 4 többjátékos pályái dinamikusan változnak, minden elem rombolható lesz, amely áldásos tevékenység eredményeként a Frostbite 3-as engine megmutatja, hogy mit tud és pusztulnak a felhőkarcolók.

Erről a momentumról láthatunk egy vadonatúj képet (fent), valamint a második fotón arra is választ kapunk, hogyan kell nézni egy szerencsétlenül kigyulladt embert. Valahogy így:

A Battlefield 4 megjelenése PC-re, X360-ra és PS3-ra október végén, a következő generációs konzolokra pedig egy picit később várható - egyelőre a sokat áhított moddolás lehetősége nélkül.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)