Hirdetés

Battlefield 4 - újabb infók a Second Assault DLC-ről

|

Capture the Flag mód és klasszikus pályák a Second Assault DLC-ben - újabb részleteket ismerhetünk meg.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő China Rising DLC-vel kapcsolatos információmorzsák után most az azt követő Second Assault DLC-ről derültek ki újabb érdekes részletek.

A DICE bejelentette, hogy a Battlefield 4 Second Assault DLC-jében a korábban már megszellőztetett klasszikus Operation Metro, Gulf of Oman, Operation Firestorm és Caspian Border pályák felújított változatai mellett helyet kap a szintén klasszikusnak számító Capture the Flag mód is. A Second Assault DLC-ről további részleteket majd jövőhét szerdán, egy magyar idő szerint 21:00-kor kezdődő livestream során tudhatunk meg, ami a kiegészítő hivatalos trailerjével fog zárulni. Természetesen mi is bemutatjuk majd nektek jól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)