Hirdetés

Battlefield 4 - új tartalmakat kapunk idén?

|

Lehetséges, hogy az új Battlefield várható leleplezése mellett a DICE további Battlefield 4 tartalmakkal is megszór minket az év során?

Hirdetés

A DICE 2013 végén adta ki a Battlefield 4-et (a Battlefield Hardline-t ugyebár a Visceral gondozta) és azóta számos alkalommal megerősítésre került már az EA és a csapat által is, hogy lesz Battlefield 5, azonban konkrétumok azóta sem hangzottak el. Decemberben a stúdió befejezett egy nagy projektet, ami a Star Wars Battlefront volt és bár a Mirror's Edge Catalyst még folyamatban van, a Battlefront fejlesztőinek nagyobb része már a következő Battlefield részen dolgozik - ezt a fejlesztési igazgatótól, Dan Vanderlindtől tudtuk meg tavaly decemberben

Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy a DICE elfelejtette volna a Battlefield 4-et, legalábbis a VG24/7 "Battlefield-szakértője", Westie szerint még idén is kapni fogunk a három éves lövöldéhez vadonatúj tartalmakat. Az alábbi videóban kifejti, hogy miért jutott erre a megállapításra, amelyben nagy szerepet játszanak a DICE LA rejtélyes Twitter-üzenetei is, de közrejátszhat benne az is, hogy a fejlesztőknek nagyon tetszett a Close Quarters DLC ötlete

A Battlefield 4 rengeteget fejlődött és bővült a megjelenése óta, és még mindig elég nagy rajongótábora van ahhoz, hogy a DICE-nak érdemes legyen újabb tartalmakat gyártania hozzá. Ti mit gondoltok minderről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)