Hirdetés

Battlefield 4 - így kell rombolni a Second Assault pályáin

|

Lehull a lepel a Battlefield 4 Second Assault DLC-jének néhány titkáról.

Hirdetés

A Battlefield 4 Second Assault DLC-je egyelőre még csak az Xbox One Premium előfizetői számára elérhető, de egy lelkes YouTube-felhasználónak köszönhetően mi is bepillantást nyerhetünk a kiegészítőbe, különös tekintettel a Levolution eseményékre.

A jackfrags névre hallgató videós egyik legújabb feltöltésében a Second Assault DLC Operation Firestorm és Caspian Border pályáit mutatja be, illetve azok összes Levolution eseményét, amelyek ismerte elengedhetetlen azok számára, akik sikeres meccseket szeretnének játszani.

A Second Assault DLC jelenleg az Xbox One Premium felhasználói számára elérhető, akiket december 3-tól a nem prémium felhasználók követnek. A kiegészítő később érkezik PC-re, PS3-ra és PS4-re is.    

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)