Hirdetés

Battlefield 4 - újabb DLC lett ingyenes

|

Folytatódik a visszaszámlálás a Battlefield 1 megjelenéséig, a DICE ma újabb Battlefield 4 DLC-t tett ingyenessé.

Hirdetés

Aki eddig nem vett valamelyik Battlefieldhez letölthető csomagot, most már semmiképp ne tegye. A Road to Battlefield kampány keretében a DICE ingyen osztogatja a negyedik rész és a Hardline kiegészítőit. 

Nemrég a Battlefield 4 játékosok a Dragon's Teeth-t, míg a Hardline-osok a Robbery-t szedhették le, ma pedig egy újabb csomag vált ingyenessé. Ez a BF4 Final Stand DLC-je, avagy az utolsó pakk, ami megjelent a játékhoz. Négy pályát tartalmaz, melyek mindegyike havas környezetbe visz minket. 

PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt tölthető lesz, csak idő kell, amíg ingyenesre változik. Ha ma még nem, próbáljátok holnap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)