Hirdetés

Battlefield 4 - mostantól minden ingyen lesz

|

Akár Premium tag valaki, akár nem, a Battlefield 4 összes jövőbeni letölthető tartalmát ingyen kapja meg.

Hirdetés

Van rá némi esély, hogy az Electronic Arts az E3-on bemutatja a Battlefield 5-öt, és remélve, hogy a Battlefield 4 játékosok áttérnek rá, már nem akar belőlük több pénzt kicsikarni.

Rengeteg új pálya és fegyver jött már eddig is a játékhoz, de akármi is történjen, egy darabig még érkeznek új tartalmak, ráadásul David Sirland, a DICE LA producere elmondta, hogy mostantól mindenki minden újdonságot ingyen kap meg, attól függetlenül, hogy Premium tag-e vagy sem. A tavaszi patch elhozza a Gunmaster játékmódot és öt új fegyvert (ezeket alább láthatjátok), de később éjszakai pályák (köztük a Siege of Shanghai, a Zavod 311 és a Golmud Railway éjszakai változatai), illetve a community map is jönnek, egy még be nem jelentett, valamelyik korábbi Battlefieldből átvett pálya mellett. Ha még nem játszottatok vele, nem késő belevágni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)