Hirdetés

Battlefield 4 - itt az utolsó alkalom, hogy ingyen beszerezd a DLC-ket

|

Nagyon sokat spórolhattok, ha most éltek az EA ajánlatával, és ingyen hozzáadjátok könyvtáratokhoz a Battlefield 4 DLC-it.

Hirdetés

Tovább robogunk a Battlefield 1 megjelenése felé, egyenként már minden Battlefield 4 és Battlefield: Hardline DLC volt ingyenes. Az EA úgy döntött, aki lemaradt, annak ad még egy lehetőséget, és a negyedik rész összes csomagját ingyenesen elérhetővé tette PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Az egyenként kb. 4500-5000 forintba kerülő csomagok új pályákat, fegyvereket és egyéb tartalmakat adnak a kínálathoz, jelentősen kibővítik az alapjátékot, úgyhogy mindenképp érdemes lecsapni rájuk. Az sem gond, ha a Battlefield 4 még nincs meg, ugyanis mind az öt platformon hozzáadhatjátok felhasználói fiókotokhoz a DLC-ket, és használni ugyan nem fogjátok tudni őket a játék nélkül, de legalább meglesznek, ha később úgy döntötök, megveszitek. A letöltési linkeket itt találjátok, és ezek után arra is számítunk, hogy hamarosan a Hardline DLC-i lesznek ingyenesek. Ha meg nem, úgyis jön a Battlefield 1, az majd elég ideig lefoglal minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)