Hirdetés

Battlefield - ingyenes lett két DLC

|

A Battlefield 4 és a Battlefield: Hardline játékosai is korlátozott ideig ingyen tölthetnek le egy-egy kiegészítő csomagot.

Hirdetés

A héten, egész pontosan pénteken jelentik majd be a Battlefield 5-öt, és az Electronic Arts nagyon készül erre. Az mondjuk valószínűleg nem volt a terv része, hogy a Battlefield fejlesztői beszólogatnak a Call of Duty: Infinite Warfare-re, akármilyen mókás is a dolog.

A kiadó mindent megtesz, hogy felhívja a figyelmet. Mostantól egészen május 10-ig minden PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékos ingyen töltheti le a Battlefield 4 Dragon's Teeth című, valamint a Battlefield Hardline Robbery DLC-jét. Előbbi négy ázsiai pályát, öt fegyvert, két kütyüt, illetve egy új játékmódot tartalmaz, utóbbiban pedig négy mapet, a Squad Heist játékmódot, tizenhárom fegyvert, négy kütyüt és négy járművet találunk más egyebek mellett. 

Ez egyébként nem egyszeri alkalom, a következő hónapokban még több DLC-t adnak majd ingyen a negyedik rész és a Hardline játékosainak. Jönnek új közösségi küldetések is, amikkel XP boostot tartalmazó Gold Battlepackeket lehet feloldani. Jó most Battlefield-játékosnak lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)