Hirdetés

Battlefield 4 - mit javít az új patch?

|

A DICE új frissítést adott ki a játék Battlelog szolgáltatásához és ezzel egyidőben megígérte, hogy a PS4-es változaton fognak a legtöbbet csiszolni. Már az új patch is rengeteg javítást hozott, elmondjuk, miket módosítottak.

Hirdetés

A Battlefield 4 még most sem egy csiszolatlan gyémánt, de azért már nem is egy egyszerű széndarab. A DICE igyekszik minden hibát javítani, de csak fokozatosan megy, viszont szeretnék, ha legalább tudnánk arról, hogy mi a szitu. Az Xbox One-os patch után ma jött egy PS4-es is, emellett pedig egy friss közleményben az alábbi mondatok hangzottak el: „Jelen pillanatban is vizsgáljuk a PlayStation 4-es Battlelog betöltési hibáját. Arra kérjük a felhasználókat, hogy próbálják meg bezárni majd ismét megnyitni a programot, ha találkoznának ezzel a jelenséggel, ugyanis ez néhány esetben megoldja a problémát. A Battlelog.com üzenőrendszer hibájának vizsgálata is folyik.”

És akkor a javítások pontokba szedve:

- A szerverböngésző immár képes szűrni a szerverek között a kiválasztott kiegészítő csomag alapján.
- A pluginok kezelése javítva lett a Chrome-nál, így azok felismeréséhez mostantól nincs szükség a weboldal frissítéséhez.
- A Loadouton belül már nem jelennek meg a Set active kit gombok, ha mások katonáit böngésszük.
- A beállításokat most késekre, gránátokra, jármű- és fegyverfestésekre és pisztolyokra is alkalmazhatjuk egyszerre az „Apply to all” gomb segítségével a járművek és fegyverek szekcióban.
- A Loadoutban lévő tárgyak jelentős részénél helyesen jelennek meg a használatukhoz szükséges kritériumok (kell-e hozzá Prémium avagy kiegészítő csomag)
- A Loadoutban el lehet rejteni a képeket
- Javítottak egy problémát, ami miatt a Suggestionök véletlenszerűen jelentek meg
- Csiszoltak a szerverböngésző Custom Region szűrőjének működésén
- Javították az Air Mail csatolmányának problémáját
- Javították a problémát, ami miatt minden Battle Reporban a kommentelők neve helyén a "player" avatarjuk helyett pedig az alap avatar jelent meg.
- Javították a problémát, ami miatt az időhöz kötött BF3 Premium tartalmak, mint a videók és a stratégiai útmutatók eltűntek.
- Javítottak egy problémát a Loadoutnál, melynek következtében az aktív slot nem megfelelően jelent meg mások katonáinak böngészésénél
- Javítottak egy problémát a Loadoutnál, ami miatt az összehasonlító sáv nem frissült rendesen fegyverváltásnál
- Javították a QBS-09 és néhány más fegyver festésének problémáját, ami miatt néha visszaállt alaphelyzetbe.
- Javítottak egy problémát, ami miatt a Stats és Unlocks oldal részletes sávja összütközött a footerrel.

Emellett vannak még apróságok, amiket remélhetőleg észre is fogtok venni. 

PS4-es Battlefield 4 játékosok, nálatok hogy fut most a játék? Elég lesz ez a javítás, vagy azért van még min faragni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)