Hirdetés

Battlefield 4 - Easter Eggel ünnepelték a Függetlenség napját

|

Az Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe a tegnapi Függetlenség napja, nem csoda, hogy még a Battlefield 4-ben is megemlékeztek róla.

Hirdetés

Az elmúlt egy hónapban nem igazán hallottunk a Battlefield 4 felől, de ez nem is csoda, hiszen a csapból is a Battlefield Hardline folyt, amellyel az EA végre megint egy hibátlan lövöldét tehet le az asztalra (akármennyire is mást mondanak azok, akik próbálták). A béta bezárása után természetesen folytatódik is tovább a Battlefield 4 láz, amelyet a Dragon's Teeth DLC megjelenési dátumának (véletlen) bejelentésével indítottak el.

A Függetlenség napját talán senkinek sem kell bemutatni, mert ha mást nem, legalább a Will Smith szereplésével készült filmet mindenki látta. Úgy tízszer. Az Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepe kicsit olyan, mint nálunk az augusztus 20, himnusszal, tűzijátékkal és hasonló mókás dolgokkal, ennek állít emléket a Battlefield 4 legújabb frissítése.

A bekerült easter eggről videónk is van, amit természetesen nem más készített, mint a játék legnagyobb fenegyereke, Jackfrags. Van itt csíkos kerti grill, csillámot robbanó RPG-k és gránátok, himnuszt játszó M-COM, meg amit még el tudtok képzelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)