Hirdetés

Battlefield 4 - megdöbbentő részletesség egy high-end PC-n

|

Egy pillanatig sem kételkedtünk abban, hogy a Battlefield 4 gyönyörű lesz, de a játék igazi varázsa a részletekben rejlik, amiket csak egy csúcskategóriás PC-n tudunk észrevenni.

Hirdetés

Szerintem emlékeztek még arra a pillanatra, amikor ledőlt a toronyház a Battlefield 4 E3-as bemutatójában, vagy amikor lecsúsztak a vadászgépek az anyahajóról. Mindkét momentum mély nyomot hagyott a gamer társadalomban, meghatározta a következő generációs játékok iránti elvárásainkat, úgyhogy aki igazán szemet gyönyörködtető alkotást készül produkálni, az nyugodtan választhatja a DICE játékát etalonnak.

A frissen megjelent Knife Rivals gameplay videó leginkább a közelharcot mutatja be, ami, ha a Battlefield 4 végleges változatát látjuk (az animációkat tekintve, a textúrák nyilván élesebbek lesznek), nem lesz kimondottan véres, sem elég látványos. De nézzétek csak az álmenyezet lengő darabjait, a tűzcsapból feltörő vizet, a kószán szállingózó törmelékeket. Nézzétek, ahogy az egész város romokban áll, ahogy a földbe zuhan egy helikopter. Van varázsa. A Battlefield 4 november elsején jelenik meg PC-re és jelenlegi generációs konzolokra, de természetesen Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megvásárolható lesz, ha itt az idő. Szerintetek a PC-s vagy a next-gen konzolos változat lesz majd a szebb? Vagy nem is lesz különbség köztük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)