Hirdetés

Battlefield 4 - laggol a játék? Nem az ön készülékében van a hiba

|

A Battlefield 4 szerverein újabb probléma ütötte fel a fejét, a DICE igyekszik mihamarabb megoldást találni. Pedig már kezdett minden rendbe jönni.

Hirdetés

Némi csúszással ugyan, de végül minden platformra megérkezett a Battlefield 4 legújabb DLC-je is. A folyamatos frissítéseknek, javításoknak és tartalmi bővítéseknek köszönhetően egyre jobban teljesít a DICE lövöldéje, amely igencsak megosztja a játékosokat.

Hibák persze mindig előfordulnak, de a Battlefield 4 esetében túl gyakran lépnek fel problémák. Most épp a lag okoz kellemetlenségeket, a hiba forrása pedig nem a felhasználóknál, hanem a fejlesztőcégnél keresendő. Egy ilyen dinamikus, gyors tempójú játéknál különösen fontos az alacsony válaszidő, főleg amikor 64 játékos néz farkasszemet egymással. Az ide-oda ugráló modellek és a mellélőtt golyók pillanatok alatt képesek az egekbe tornászni a vérnyomást, ezért bízunk benne, hogy a DICE mihamarabb megoldást talál a helyzetre.

Egy BattleLog frissítésben ígéretet tettek, hogy mihamarabb fejlesztik a szerverpark infrastruktúráját, és bár konkrét dátummal nem tudtak szolgálni, remélhetőleg gyorsan sikerül kijavítaniuk a hibát.

Nálatok okozott már problémát a lag Battlefield 4-ben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)