Hirdetés

Battlefield 4 - trailert és megjelenési dátumot kapott a Naval Strike

|

Hamarosan megjelenik a Battlefield 4 legújabb DLC-je, amely többek közt 4 új pályát és egy új játékmódot is tartalmaz.

Hirdetés

Az új DLC-ben a Battlefield 2142 Titan módjához hasonló játékmenettel találkozhatunk majd, amelyben az ellenség anyahajóját kell elsüllyesztenünk. Mindezt 4 friss pályán próbálhatjuk meg, számos új fegyvert, kütyüt és járművet felhasználva.

A 4 pálya a játékmód sajátosságaiból adódóan elég hasonló elemekből építkezik, mindet a hajók-víz-szigetek szentháromság köré építették a Battlefield 4 fejlesztői. Ettől függetlenül az egyes területek jól elkülöníthetőek, mindnek megvan a saját extrája. A legkiemelkedőbb talán az Operation Mortar, ahol egy erőd körül zajlik a csata, mi pedig elsüthetjük az erődben található középkori ágyúkat, hogy azzal bombázzuk az ellenség sorait.

A gamesradar jóvoltából egy gameplay videóval is gazdagodtunk, annak tartalmát viszont már itt meg itt megírtuk, szóval túl sok újat nem tudtunk meg belőle. Kaptunk viszont egy hivatalos trailert is, amely tartalmazza megjelenési dátumot, eszerint a Battlefield 4 Naval Strike megjelenés a Prémium felhasználók számára március 25-én, a többieknek április 8-án várható.

Ti lecsaptok az új DLC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)