Hirdetés

Battlefield 4 - csúszik a Naval Strike PC-s megjelenése

|

A Prémium előfizetők ma már tolhatják is a Naval Strike DLC-t, a PC-s játékosoknak azonban várniuk kell. A DICE nem akar még egyszer bugos játékot kiadni, inkább tovább hegesztik a csomagot.

Hirdetés

Az új pályákkal, fegyverekkel, járművekkel és játékmóddal érkező Naval Strike DLC a mai napon rajtol prémium előfizetők számára, a többieknek egészen április 8-ig kell várniuk, míg belevethetik magukat a habokba. A DICE egy közleményben tudatta a játékosokkal, hogy a PC-s indulásra még várni kell, azon a fronton ugyanis problémákba ütköztek.

Az értesítés a BattleLog-on ütötte fel a fejét, ahol a DICE ki is fejtette a csúszás okát. "Számunkra a minőség a legfőbb szempont, addig nem adjuk ki a Naval Strike-ot, amíg a lehető legtöbbet ki nem hoztuk belőle. Dolgozunk továbbá egy nagy frissítésen is, amelyet a Naval Strike-kal együtt szeretnénk kiadni, és amely megoldást kínál majd a Tablet Commandernél előforduló problémákra. Azonnal értesítjük a játékosokat, amint tudjuk a pontos megjelenési dátumot."

A stúdió rengeteg támadást kapott a Battlefield 4 megjelenésekor, így érthető, hogy kiemelt figyelmet kap a DLC. Ettől függetlenül reneteg PC-s játékos marad ki emiatt a korai hozzáférésből, ami újabb zúgolódást válthat ki. A többi platformot természetesen nem érinti a csúszás, így a PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One tulajdonosok ma már kipróbálhatják a számos új feature-t, feltéve, hogy rendelkeznek prémium előfizetéssel.

Ti milyen platformon toljátok a Battlefield 4-et? Zavar titeket a csúszás, vagy megértitek a DICE döntését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)