Hirdetés

Battlefield 4 - már megint ingyenes lett egy DLC?

|

Már a negyedik Battlefield 4-es DLC vált ingyenesen elérhetővé mindenki számára. Érdemes minél előbb lecsapni rá.

Hirdetés

Egyre közelebb érve a Battlefield 1 megjelenéséhez egy újabb Battlefield 4-es DLC vált ingyenessé. A Dragon's Teeth, a Final Stand és a Second Assault letölthető tartalmak ugyebár egyszer már egy-egy hét erejéig mindenkinek elérhetőek voltak, most pedig a Naval Strike DLC-n a sor.

Jelenleg Xbox One-on és Xbox 360-on tudjuk letölteni a csomagot, de még a mai nap folyamán Playstation 3-on, Playstation 4-en és PC-n is teljesen biztos, hogy lehetőség nyílik a DLC megszerzésére. A Naval Strike DLC egyébként 4 új térképet, 5 új fegyvert, 2 új kiegészítőt tartalmaz, valamint egy új járművel és a Carrier Assault móddal is bővíti a játékot.

Mi a terv, elütitek majd vele az időt, míg megérkezik a Battlefield 1?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)