Hirdetés

Battlefield 4: Naval Strike - megérkezett PC-re is

|

A határozatlan idejű késést végül hat napra sikerült rövidíteni a DICE-nál. Megjött a Naval Strike.

Hirdetés

Nem megy zökkenőmentesen a Battlefield 4 DLC-inek kiadása sem. Amint arról már korábban írtunk, a Naval Strike megjelenését el kellett halasztani PC-n és Xbox One-on is. A mai napon az utolsó lemaradt platformon is elrajtolt a tengeri hadviselésre koncentráló csomag.

Az eredeti megjelenés napján a Battlefield hivatalos blogján megjelent poszt azóta többször is frissült. Ezekből a frissítésekből kiderül, hogy a korábban tervezetthez képest sikerült kissé csökkenteni a csúszás mértékét, így Xbox One platformon március 27-én, PC-n pedig ma, március 31-én elkezdhettek játszani a Premium előfizetők a most érkezett négy pályán.

A Premium előfizetés tulajdonosai egyébként a csúszás ellenére végül megtarthatták a DLC-kre vonatkozó kéthetes exkluzivitást is, ennek megfelelően Xbox One-on április 10-én, PC-n pedig 14-én lesz mindenkinek elérhető a Naval Strike.

Ti már játszotok is? Hogy tetszik a DLC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)