Hirdetés

Battlefield 4 - ezt tudja az új DLC

|

A hamarosan induló Naval Strike DLC 4 új pályát is hoz magával, ahol új járműveket és fegyvereket próbálhatunk ki. Irány a tengerpart.

Hirdetés

A Prémium előfizetők még a hó vége előtt belekóstolhatnak a Naval Strike DLC-be, valamint az azzal érkező új játékmódba is. Eddig elsősorban földön, mostantól pedig vízen és levegőben harcolunk majd, így a csomaggal számos új jármű is érkezik.

A Battlefield 2142 Titan módjára emlékeztető játékmódban új hajók, helikopter, valamint számos új fegyver és kütyü áll majd rendelkezésünkre, hogy könnyebben elpusztíthassuk az ellenséges rombolót. A kiadó a járművekről, egy Reddit felhasználó pedig a pályákról tett közzé néhány képet, de az alábbi videóban működés közben is megnézhetjük a legújabb játékszereket.

)

A DLC 4 új pályája a Lost Island, Operation Mortar, Nasha Strike és Wave Breaker neveket kapta, itt törhetünk majd játékostársaink életére. Az új kütyük és fegyverek kifejezetten biztatóak, szép lassan beérik a Battlefield 4 is.

Epekedve várjuk hogy az EA bejelentse a hivatalos megjelenési dátumot, esetleg egy pofás kis trailert és hozzácsapjon, de ez sajnos még nem történt meg. 

Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)