Hirdetés

Battlefield 4 - nem csak PC-n késik a Naval Strike DLC

|

A Battlefield 4-nek most minden összejön: a megjelenésnél fellépő esetlenkedésen való átvergődés után a DLC-k megjelenése sem a tervezett ütemben halad.

Hirdetés

A prémium felhasználók már ma hozzáláthattak volna a Battlefield 4 Naval Strike DLC nyüstöléséhez, a DICE azonban tegnap bejelentette, hogy a PC-s változatot sajnos nem áll módjukban kiadni. Akkor minőségbeli problémákra hivatkoztak, most pontosabban is kifejtették a probléma okát, és mellékesen megjegyezték, hogy az Xbox One-ra szánt változat is késik, de hogy pontosan mennyit, azt még nem tudni.

A PC-s változat azért csúszik, mert a Naval Strike újításai nem voltak teljesen összehangolva a hamarosan érkező frissítéssel, ami rengeteg gépen okozott volna problémákat. Az optimalizálatlanság miatt a felhasználók haragjából az utóbbi időkben eleget kapott DICE a késleltetés mellett döntött.

Az Xbox One változat esetében némileg más a helyzet, itt néhány animáció kijavításán dolgoznak, ezek ugyanis ellehetetlenítik a hatékonyságot. Bizonyos fegyvereknél a viselkedéssel és a mozgással is vannak gondok, ezeket próbálják kijavítani, mielőtt piacra dobnák a DLC-t. 

A csúszás sajnos azt jelenti, hogy a prémium előfizetők elesnek az 5 napos előnytől, a Naval Strike DLC-t mindenki ugyanakkor kezdheti majd játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)